Blogger en fotografe  

van FoodTalk24 

Creatieve geest met veel liefde voor eten


Veel liefde voor eten, fotografie en styling. ‘Logisch’ denk je nu. En toch heb ik deze logische stap niet zomaar gezet. Het begon allemaal bij de modevakschool en de bloemenvakschool. Dat is de bron waar mijn creativiteit vandaan komt. Na het afronden van deze opleidingen werkte ik als interieurontwerper. Maar ik ben niet alleen creatief. Ik ben ook ambitieus en ondernemend en daarom startte ik op 25-jarige leeftijd mijn eerste bedrijf. Ik verzorgde workshops in creatieve styling.


 

verder

01

                 food
photography

Creatief, ambitieus, ondernemend een organisatietalent én nieuwsgierig. Eenmaal verhuisd van Oost- naar West-Nederland was het tijd voor een nieuwe uitdaging, een fotografieopleiding aan de fotovakschool. Daar werd ik verliefd op fotograferen. Ik viel er volledig voor, als een blok. Niet veel later combineerde ik mijn carrière als zelfstandig fotografe met mijn inmiddels, bloeiende tweede bedrijf; RedWhiteBluePink. Met RedWhiteBluePink was ik jarenlang dé fine art stylist, florist en weddingplanner. Eerst vanuit Nederland en later zelfs vanuit Montréal, Canada organiseerde ik prachtige, exclusieve bruiloften op unieke locaties over de hele wereld. Al mijn aandacht ging naar perfect gestylde tafels, kleurrijke bloemen en een gelukkig bruidspaar. Precies dat perfecte plaatje mocht ik als fotografe ook vaak vastleggen. Later, met een rugzak gevuld met veel ervaring, wereldse invloeden en een eervolle publicatie in het gerenommeerde magazine Mariage Chic, keerde ik terug naar ons mooie Nederland.

En toen gebeurde het; het moment waarop die ene opdracht alles veranderde. Susanne de fotograferende stylist met liefde voor eten mocht voor een klant bruidstaarten fotograferen. Daar stond ik met mijn camera. Ik weet nog hoe ik me voelde toen ik me realiseerde dat alles samenviel. Al mijn ervaring kwam samen. De styling om te komen tot een perfect plaatje, mijn fotografie-skills én mijn liefde voor eten. Ik was verkocht aan foodphotography! Dat was het begin van Foodtalk24

 


Ik ben Susanne, een food-fotografe die graag over eten kletst. Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Ik droom zelfs over heerlijk eten en perfect gedekte tafels. Vandaar de cijfers 24 achter het woord FoodTalk. Want wie houdt er nou niet van eten? 24 uur per dag en zeven dagen in de week.


Waar word ik blij van:

Cappucino
cosmopolitan 
parijs
blauw  
zomer 

lang tafelen
frambozen
fruitsalades
franse kaasjes 
pizza 

02

contact

versturen...

jouw reactie

Ik ben benieuwd naar 

Your message has been sent.
We'll BE IN TOUCH SHORTLY!

THANK
YOU!

Meanwhile:

FoodTalk24 insta

blijf me volgen @foodtalk24

Elke dag deel ik iets moois:

@foodtalk24