Foodphotography

vanuit 3 hoeken belicht

ervaring, techniek en creativiteit. 

Het fotograferen van eten is een specialisme. Achter elk product of gerecht schuilt een verhaal. Verse natuurlijke producten, zo van het land of van de biologische markt, daar word ik blij van. Net als van natuurlijk daglicht. Bij voorkeur in de vroege ochtend of net voordat  de zon onder gaat. Het is niet altijd mogelijk om deze perfecte zonnestralen te vangen. Dan maak ik gebruik van studiolampen. Hoe dan ook, ik ga voor perfect resultaat.


 

01

verder

food
photography


Het fotograferen van eten is namelijk een specialisme. Het vraagt niet alleen om kennis van de juiste techniek maar ook om ervering en creativiteit. Kwaliteiten die ik door het afronden van de fotovakschool en mijn ervaring als stylist heb verzameld in mijn picknickmand. 

Foodphotography is op veel manieren in te zetten. Bijvoorbeeld voor de nieuwe menukaart van jouw restaurant of voor de presentatie van een nieuwe smaaksensatie die je onder de aandacht wil brengen.
Gaat jouw langgekoesterde wens in vervulling? Schrijf je een eigen kookboek? Als foodfotograaf fotografeer ik met liefde jouw heerlijke gerechten. 

JA, IK WIL SAMENWERKEN MET SUSANNE 

Ik neem je mee naar leuke restaurantjes, interessante markten of winkels en presenteer je de mooiste tafeldecoratie voor foodstyling

Kortom, ik klets over eten en alles wat daarbij hoort. 
Van leuk en stijlvol tafelen tot een gezellige picknick in het bos. 
Ik klets over eten en dat doe ik met heel veel liefde!

Waar ik blij van word:

daglicht 
Mooie backdrops
canon
studiokeuken
op erop uit gaan

flatlay
beleving 
the making of 
ontdekken 
manfrotto

02

CONTACT

versturen...

jouw reactie

Ik ben benieuwd naar

Your message has been sent.
We'll BE IN TOUCH SHORTLY!

THANK
YOU!

Meanwhile:

FoodTalk24 insta

blijf me volgen @foodtalk24

Elke dag deel ik iets moois:

@foodtalk24